Bestel nieuwe autobanden bij De Been Automaterialen

Over De Been Automaterialen

U repareert en onderhoudt auto's, wij leveren de onderdelen, het gereedschap en de onderhoudsproducten. Uw werk zo gemakkelijk mogelijk maken, daar zetten wij ons graag voor in. En dat doen we al ruim 2 decennia. Garagehouders, hobbyisten en particulieren weten de weg naar De Been Automaterialen goed te vinden. Wij rijden wel vijf keer per dag onze producten naar onze klanten. Inmiddels zijn er 3 vestigingen in Noord-Brabant en Gelderland  waar we u graag helpen met het vinden van de juiste materialen en producten. Zien we u binnenkort in Velddriel, Waalwijk of Ammerzoden?
 

Ontstaan van De Been Automaterialen

Al ruim 10 jaar is De Been Automaterialen een begrip voor garagehouder, hobbyist en particulier. De Been Automaterialen werd op 3 december 1994 opgericht in Velddriel door Kees de Been. Op 19 maart 2001 kwam er een tweede filiaal bij in Waalwijk. Onze slogan luidt: De Been Automaterialen, altijd een stapje voor! Wij staan voor kwaliteit, deskundigheid, goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Wij leveren automaterialen van A tot Z, gereedschappen en onderhoudsproducten. De producten die wij leveren zijn van uitstekende kwaliteit. Wij streven ernaar enkel A-merken in ons zeer brede assortiment te voeren. Deze merken worden ook gebruikt bij de originele fabricage van diverse auto's.

Koop nieuwe winterbanden bij De Been Automaterialen
Koop nieuwe winterbanden bij De Been Automaterialen

Kwaliteit en kwantiteit bij De Been Automaterialen

De meeste automaterialen zijn direct verkrijgbaar. Onze magazijnvoorraad vullen we continu aan, zodat we voor iedere wagen – oud en nieuw –  de juiste materialen beschikbaar hebben. Als een artikel niet op voorraad is, regelen we voor u een spoedtransport. Via ons computersysteem kunnen wij alle auto-onderdelen snel vinden. Als vaste klant kunt u ook zelf online materialen en producten opzoeken en bestellen. Wanneer een onderdeel of product niet meer leverbaar is, gaan we voor u op zoek naar het beste alternatief.

Naast automaterialen hebben we een ruime keuze aan topkwaliteit gereedschap en onderhoudsproducten.